Publicacions massives

portada-crisipeq

Crisi. Català. Descarregueu el PDF.

El  17 de setembre de 2008 es llança per internet i es distribueixen per Catalunya 200.000 exemplars de la publicació Crisi, en  la qual s’identificaven els causants i els orígens de la crisi. S’hi va fer pública l’acció que Enric Duran va dur a terme: l’expropiació als bancs de 492.000 €. L’article es va titular: «He “robat” 492.000 euros als que més ens roben per denunciar-los i construir alternatives de societat». En l’article, ens explica el procediment que va seguir per realitzar  l’expropiació a la banca, quan va demanar 68 préstecs diferents a 39  entitats financeres.

 

podem

Podem. Català Descargueu el PDF
Podemos. castellano Descarregueu el PDF

El  17 de març de 2009 surten a la llum 350.000 exemplars d’una segona publicació, en la qual es plantejaven alternatives a la crisi. És en aquesta publicació on es fa referència per primera vegada a les cooperatives integrals i es promou la creació de cooperatives integrals locals, idea que més tard es va rebutjar, optant per fer un ús col·lectiu de les cooperatives integrals, per generar xarxa a tot el territori.

 

 


rebelaospeq

Rebel·leu-vos. Catalá. Descarregueu el PDF
Rebelaos. Castellano. Descarregueu el PDF

El 15 de març de 2012 se’n distribueixen per tota la península 500.000 exemplars, 200.000 en català i 300.000 en castellà. Aquesta publicació crida les persones a alliberar-se de l’Estat, tot oferint-ne alternatives. En aquesta publicació també es parla de molts dels aspectes de la vida de les persones i es plantegen solucions a una escala més enllà de la  comunitat, s’explica al detall el concepte de cooperativa integral i es dóna visibilitat a les cooperatives integrals que estan sorgint a tota la península. També, es presenta la creació d’una banca ètica sense interessos, al mateix temps que es planteja una cooperativa de periodistes i lectors per crear un gran mitjà de comunicació independent i popular. Sobre habitatge es plantegen algunes solucions per a les persones que tenen dificultats per pagar la hipoteca de la seva llar i no la volen perdre

This post is also available in: Spanish, English

Trackbacks

  1. […] Pàgina Web de Crisi – Podem […]