Llibres

Abolim la banca. catalá Descarregar PDF
Insumisión a la banca. castellano Descarregar PDF

abolim-la-banca-enric-duranEl llibre Abolim la banca és un document de l’acció de denúncia amb la qual Enric Duran ha posat en evidència al sistema financer en fer pública la seva manera d’obtenir 68 crèdits de 39 entitats bancàries, partint del no-res, per convertir-los després en recursos que ajuden a construir alternatives a la societat. I és, també, un document sobre el seu ideari i la seva trajectòria vital, iniciada fa més d’una dècada en els moviments de resistència a la globalització.

Reseña del editor
«Escric en aquestes pàgines per fer públic que he expropiat 492.000 euros a 39 entitats bancàries a través de 68 operacions de crèdits. Incloent els interessos de demora, la xifra actual del deute és de més de 500.000 euros, que no pagaré.» Dia 17 de setembre de 2008 un diari peculiar inundava la ciutat de Barcelona: Crisi. Enric Duran, un jove antisistema revelava en aquesta publicació com havia expropiat 492.000 a diverses entitats bancàries del país per reivindicar una nova forma de desobediència civil, a l’alçada dels temps que corren. «Quan el finançament al consum i l’especulació són dominants a la nostra societat, què millor que «robar» als que ens roben i repartir els diners entre els grups que ho denuncien i construeixen alternatives?» Una història de rebel·lia i enfrontament al sistema econòmic actual.

Abolim la banca / Liquidar la banca
Tapa blanda (reforzada): 216 páginas
Editor: Ara Llibres; Edición: 1 (17 de març de 2009)
Idioma: Catalá/castellà
ISBN-10: 849255262X
ISBN-13: 978-8492552627

This post is also available in: Spanish, English

Trackbacks

  1. […] muchas vidas, y en parte, la de Enric ha sido una de ellas. El segundo capítulo de su libro “Liquidar la banca” se titula precisamente […]