Exercirem el dret de rebelió. Súma’t al manifest d’una nova dignitat rebel!

Benvolgudes rebels amb causa:

Llancem un nou manifest que hem titulat “Exercirem el dret de rebel.lió” com a resposta necessària al “reformazo” de la constitució que ens han imposat,

Estem recollint adhesions personals a aquest manifest, podeu difondre’l a totes les persones que creieu que els pugui interessar. Si us voleu adherir podeu fer-ho a http://derechoderebelion.net/adhesiones-manifiesto-nueva-dignidad-rebelde/

Quan arribem a 1000 adhesions ho tornarem a difondre més públicament. Escollirem una data simbòlica, per fer circular de nou el text amb totes les persones adherides, i així ser cada vegada més participants en aquesta “Nova dignitat rebel”, que esperem que sigui una eina per autoorganitzar-nos al voltant de la desobediència.
Fins llavors pots trobar-nos al grup de n-1: https://n-1.cc/pg/groups/757119/derecho-de-rebelin/
Contacte amb aquesta iniciativa: info@derechoderebelion.net

IMPLICA’T EN UNA NOVA DIGNITAT REBEL

MANIFEST


Exercirem el dret de rebel·lió. Suma’t al manifest d’una nova dignitat rebel

“Quan el govern viola els drets del poble la Insurrecció és per al poble i per a cada porció del poble, el més sagrat dels seus drets i el més indispensable dels seus deures” (Declaració dels drets de l’home i del ciutadà de 1793)

La ja actual constitució espanyola, dictada pel capital internacional i aprovada a esquenes del poble, no només no ens representa, sinó que no la reconeixem com a vinculant per nosaltres.

En el seu article 135.3 diu que “Els crèdits per satisfer els interessos i el capital del deute públic de les administracions s’entendran sempre inclosos en l’estat de despeses dels seus pressupostos i el seu pagament gaudirà de prioritat absoluta”

Amb l’aprovació sense referèndum d’aquest canvi constitucional, s’ha demostrat de manera definitiva que la sobirania popular no controla l’estat, el qual ha estat segrestat pel poder econòmic,

Un govern que actua en benefici d’uns pocs és il.legítim.

Segons el codi penal espanyol:

“Són reus del delicte de rebel.lió els qui s’alcin violentament i públicament per a qualsevol de les funalitats següents:
Derogar, suspendre o modificar totalment o parcialment la Constitució ”

Per això i donat el caràcter precipitat, interessat i antidemocràtic d’aquesta recent reforma constitucional, podem determinar, que els delinqüents estan en el govern i les estructures que els secunden.

El dret a la rebel.lió, està reconegut des de fa més de dos segles pel dret internacional, a través per exemple de la “Declaració dels drets de l’home i del ciutadà” de 1793. La seva funció és fer prevaler el dret de plantar cara pel bé comú, davant situacions com la que estem vivint.

Davant la rebel.lia colpista dels de dalt, el dret de revolta de les de sota.

El nostre compromís és amb el bé comú i per això, seguint el nostre deure legítim com a ciutadanes, ens declarem rebels a la constitució, insubmisos a l’Estat i desobedients a tota autoritat que el representi. És per això que ens declarem ciutadanes de les assemblees populars i de les assemblees dels projectes postcapitalistes en què participem. És d’aquesta manera com exercim la nostra sobirania.

Ens comprometem a fer tot el que estigui al nostre abast per construir un nou poder popular que faci possible una nova societat on les decisions siguin preses realment pel poble.

Entenem que després de la gran acumulació d’indignació que hem viscut la millor forma de recuperar la dignitat, és mitjançant la rebel.lia.

Entenem com dignitat la nostra capacitat de desobeir lleis injustes i / o contràries al benestar dels pobles.

Per tot això, ens comprometem amb la crida per iniciar i estendre una acció de resistència fiscal total a l’Estat espanyol i cap a aquells que el controlen com a acció conseqüent per demostrar que no pagarem “els seus deutes”, perquè no reconeixem aquesta constitució. Una desobediència fiscal que serveixi per alimentar l’autogestió de les assemblees i des d’aquestes, donar “prioritat absoluta” al finançament participatiu dels recursos que considerem realment públics.

Com que la situació que vivim a l’Estat espanyol, és comú a molts països del món i ja que els poders econòmics que manen són globals, animem als éssers humans de tot el món a afirmar el seu dret de rebel·lió mitjançant manifestos com aquest.

La resistència fiscal va ser una de les estratègies de desobediència civil que va portar a l’Índia cap a la independència de l’Imperi britànic; ara pot ser una estratègia clau per a independitzar-nos a totes del capitalisme global.

Ja hem superat la fase d’indignació, ara som una nova dignitat rebel!

———–
Més info sobre el Reformazo de la constitució: http://www.reformazo.com

Més info sobre el dret de rebel·lió: http://es.wikipedia.org/wiki/Derecho_de_rebeli%C3%B3

Més info sobre la resistència fiscal: http://es.wikipedia.org/wiki/Resistencia_fiscal

Speak Your Mind

*