Carta als bancs que mantenen denúncia penal a l’Enric

Enric Duran s’enfronta a una petició de condemna per part del fiscal de 8 anys de presó. Si vols donar suport a l’Enric i la seva acció pots enviar el següent model de carta a les entitats que relacionem tot seguit per demanar-los que retirin la denúncia.

Prou judicis injustos. Prou abusos bancaris. Absolució per a Enric Duran!

42013-620-282

————————
MODEL DE CARTA PER ENVIAR ALS BANCS que pots personalitzar segons la teva circumstància:

Benvolgut/benvolguda director/a de (nom de l’entitat),

Li escric aquestes línies com a client que sóc de l’entitat financera (nom de l’entitat) per comunicar-li que no estic disposat a mantenir el meu compte corrent a la seva entitat si vostès no retiren la denúncia penal interposada contra l’Enric Duran.

Si el que la seva entitat pretén és cobrar el deute que l’Enric suposadament ha contret amb vostès, pot fer la seves reclamacions per la via civil. Tant jo com moltes altres persones, la majoria clientes d’alguna entitat financera, creiem que la via penal és una mesura de càstig i punitiva, de caràcter desproporcionat, contra una actuació que no els agrada ja que posa en evidència la perversitat del sistema financer i crida a la desobediència activa.

Per tot això, properament retiraré  la gran major part dels diners del meu compte corrent i vaig dipositar els meus estalvis en entitats de caràcter ètic que no especulen amb els nostres diners sinó que retornen a l’economia el seu caràcter original, i serveixen a les persones i a les comunitats amb objectius socialment desitjables.

Absolució per l’Enric Duran!

Atentament,

————————

RELACIÓ D’ENTITATS FINANCERES QUE HAN PRESENTAT DENÚNCIA PENAL CONTRA ENRIC DURAN:

Bancaja
La Caixa
Bankpime
Caixa Sabadell
Cetelem
Cofidis
CAM
Finconsum
Cajamadrid
Caixa Galicia
Barclays
Citifin
Banco sygma
General electric bank
El Corte Inglés
Santander Consumer EFC

This post is also available in: Spanish