Actualització d’algunes línies de treball

A finals de gener, la informació inesperada del meu judici pel qual la fiscalia i 14 entitats demanaven 8 anys de presó, ens va obligar a accelerar els nostres passos per cobrir les necessitats més immediates.

La decisió de no participar en el judici farsa que em tenien muntat ha portat a que la circumstància, a priori desfavorable del procés judicial, es convertís en una nova oportunitat creativa per generar una estructura que, més enllà de mi, beneficiï a totes les persones que fruit de la seva acció desobedient puguin arribar a trobar-se amb riscos similars.

L’organització logística per a la protecció ha estat i està sent complexa, amb el treball col·lectiu de diverses activistes desobedients i més de 140 persones que han realitzat aportacions econòmiques a la campanya oberta amb coopfunding per fer possible la creació d’una estructura de suport per a que els i les desobedients no anem a la presó. Aquests dies s’han estat enviant les recompenses per donar per completa la primera etapa i també s’ha realitzat l’aportació del 5% a la caixa de resistència de Rereguarda en Moviment tal i com s’havia anunciat.

Un cop finalitzada la primera etapa, seguim treballant d’altres propostes, que trigaran encara uns mesos per veure la llum. Per aquest motiu de moment no posem data per una 2a fase de finançament, però qualsevol aportació puntual que algú vulgui fer, tenint en compte això, serà benvinguda a través de CoopFunding.net 

En el seguit de comunicats dels dies 20, 22 i 28 de febrer ja posava en clar que cada vegada tenim més clar de desobeir tota llei que vingui imposada per tribunals allunyats de les nostres vides i sotmesos a unes lleis superiors.

En el darrer dels 3 comunicats, explicitava la falta de legitimitat del sistema judicial i es plantejava la proposta de reciprocitat que beneficiarà tota la societat.

Així doncs, un cop contextualitzada la situació, el que vull plantejar al tribunal és que abans de pretendre imposar-me noves mesures s’esperi a que jo pugui preparar una proposta del que puc aportar com a acció recíproca per a tota la societat,  de manera que sinó a tota, a la major part de la ciutadania catalana li pugui semblar una bona devolució aquella que em responsabilitzaré d’aportar, inclosos aquells sectors que se senten molt distants dels nostres valors i manera d’entendre la vida. 

Com ja vaig anunciar en un comunicat anterior, aquesta proposta és la de la Justícia restaurativa i en concret: l’elaboració d’un estudi que demostri amb detall, que la implantació de la justícia restaurativa a Catalunya seria beneficiosa per tota la societat catalana.

Al mateix temps el RADI segueix construint el seu projecte, com ahir dimarts 11 de juny, va actualitzar en un comunicat.

Seguim caminant amb alegre i constructiva rebel·lia.

This post is also available in: Spanish

Comments

  1. Bona continuaciò del procés!!
    La meva pregunta és: creus/creieu que les institucions represives deixaràn que es porti a terme aquet pàs??
    No ho sé, no entenc sobre com es fan i refan les lleis, peró em sembla que casi sempre es defineixen a favor dels mateixos i més avui en dia, que estàn regirant’ho tot per sotmetre més i més a la població, des de la por especialment. Pot ser sóc pesimista en aquet aspecte…
    Salut, consciència, responsabilitat, amor i acció!!
    … en alegre i constructiva rebel.lia. Sí.

Speak Your Mind

*