15-17 de març: 21 accions i 21 processos col·lectius que s’obren junts per la Revolució Integral

(i més que no ho han publicat, potser…)

Som Comunitat, Ecoxarxa Garrotxa, Can Diogenes – La Bisbal de l’Empordà, Comunidad de Intercambio del Bajo Andarax, Cooperativa Integral GranaïnaNucleo de Autogestión local de Kuenka, Cooperativa Integral Castellón, Grup de suport a Enric Duran de Vilanova i la Geltrú, AureaSocial, L’Albada – Arbucies, Malaga Común, L’Equitativa de Palamós, Cooperativa Integral Aragonesa, Nucli d’Autogestió local d’Alcoi, Calafou, Ecoxarxa Lo Pallars, A Tornallom – Cooperativa Integral Valenciana, Les Golfes – Banyoles, Ecoxarxa Penedés, Cooperativa Integral Murciana, Cooperativa Integral Asturiana.

..:: Crida a la Revolució Integral! ::..

Programació dels diferents esdeveniments que es portaran a terme durant aquest cap de setmana del 15 al 17 de març a les cooperatives integrals, projectes autogestionats, nuclis d’autogestió local, ecoxarxes i, també, a les iniciatives autònomes afins als principis de la Crida a la Revolució Integral.

L’objectiu d’aquesta acció coordinada és fer l’acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció fora del capitalisme.

Fem juntes la Revolució Integral!

Acciones descentralizadas:

Pla de l’Estany, Girona. Accions a Som Comunitat Diumenge 17 de març, de 9.30 a 18h. Treballarem amb la “Comunicació No Violenta”, una altra forma de comunicar; un nou llenguatge en el qual expressem les nostres necessitats de manera assertiva, i rebem les necessitats dels altres amb empatia.

La Bisbal d’Empordà, Baix Empordà. Jornada per la Revolució Integral a Can Diògenes Divendres 15 de març, tot el dia a partir de les 11h. Vine a conèixer la Cooperativa Integral Catalana i explica’ns que fas tu per tal de fer realitat el canvi. Tindrem acollides, xerrades, calçotada i concert!

San Jose, Almeria: 6a Fira de la Pita – Bajo Andarax. Dissabte 16 de març d’11 a 16h. Mercat amb Moneda Social Complementària de la Comunitat d’Intercanvi del Baix Andara.

Granada: Acollida a la Cooperativa Integral Granadina. Assemblea oberta de la CIG i xerrades sobre sobirania alimentària, autoocupació, autogestió de la salut, finança ètica i globalització.

Jábaga, Conca. Jornades Com sortir del capitalisme ja. Dissabte 16 de març. Nucli d’autogestió local de KuenKa; jornades per a trobar-nos les persones i projectes col·lectius de Conca i reflexionar conjuntament vies d’acció per aconseguir l’autogestió col·lectiva, podria ser la llavor d’una cooperativa integral conquense.

Castelló, Repartiment de Rebel·leu-vos! +info Revolució Integral. Divendres 15, Acollida Cooperativa Integral Castelló – Huertopía, al carrer, coincidint amb l’aniversari del Revel·leu-vos! i informant a totes les persones que vullguen sobre els projectes de Revolució Integral que s’está duent a terme actualment.

Vilanova i la Geltrú, Garraf. Suport a Enric Duran i acollida a l’Ecoxarxa. Dissabte 16 de març a les 13h. Acte de suport a Enric Duran a Vilanova i la Geltrú. Acollida a l’Ecoxarxa del Garraf.

Barcelona. Jornades de portes obertes a AureaSocial – Espai obert a la Revolució IntegralDivendres 15, Dissabte 16 i Diumenge 17 de març. Jornades d’informació i portes obertes a AureaSocial, durant el cap de setmana del 15 al 17 de març, amb l’objectiu de fer l’acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció autogestionària fora del capitalisme. Esdeveniments diversos.

Arbúcies, la Selva. Posem lupa a la crisi a L’Albada. Divendres 15 i Dissabte 16 de març. L’Albada, Espai d’Educació Viva, organitza i us convida a un cicle de xerrades que ens apropen als processos crítics que estem vivint, gràcies a personatges del món de l’economia, el fotoperiodisme, els camins alternatius, entre d’altres.

Màlaga. Primer festival d’agricultura lliure i economía solidària. Divendres 15 i Dissabte 16 de març. Festa aniversari de l’hort comunitari el Caminito i 2ºfira d’economia solidaria de Málaga Común. Parlarem sobre Revolució Integral i Cooperatives Integrals, directament vinculat a les monedes socials i la la voluntat d’autosuficiència en xarxa, i en concret informarem i farem ressò del procés de desobediència d’Enric Duran.

Palamós, Baix Empordà. Presentació del projecte l’Equitativa. Dissabte 16. Presentació del projecte l’Equitativa, perquè la Revolució Integral comença amb l’acció local! Espais a l’aire lliure per compartir idees, coneixements, energia, propósits i… bon humor. I durant tot el dia oferirem xerrades i diferents tallers: horticultura, mermelades, compota, relaxació, plater, compostatge…

Olot, la Garrotxa. Assemblea oberta de l’Ecoxarxa. Assemblea oberta de l’Ecoxarxa de la Garrotxa per donar a conèixer el model de l’ecoxarxa i la moneda social garrotxina trok.

Saragossa. Crida a la Revolución Integral de la Cooperativa Integral Aragonesa. Dissabte 16 de març. Durant el cap de setmana la CIAR informarà sobre la convocatòria per a generalitzar la desobediència i la crida a la Revolució Integral. Diversos actes i punts de concentració a Saragossa.

Alcoi, Alacant. Acollida al Nucli d’Autogestió Local d’Alcoi. Divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17. Jornades d’acollida local al barri del Partidor integrades en les festes del mateix. Taules informatives sobre el NAL, xarrada sobre les cooperatives integrals, forum local per la Revolució Integral i mercat d’artesania local.

Vallbona d’Anoia, Anoia. Acollida a Calafou, colònia ecoindustrial postcapitalista. Dissabte 16. Acollida i informació sobre el funcionament de la CIC per a entendre millor quines són actualment les iniciatives autònomes afins a la Revolució Integral.

La Pobla de Segur, Pallars Jussà. Diumenge 17. Acollida a l’Ecoxarxa lo Pallars amb xerrada participativa sobre la CIC, enxarxament de propostes i dinar compartit.

Benimaclet, València. Benvinguda i Acollida Atornallom, Cooperativa Integral Valenciana. Divendres 15 i dissabte 16. Acollida a la Cooperativa Integral Valenciana al CSO L’Horta amb difussió de la Revolución Integral, cafeta i cinefòrum.

Banyoles, Pla de ‘Estany. Inauguració de Les Golfes. Diumenge 17 a les 17:03, basat en el reciclatge artístic, creem un espai obert a la creativitat, la cultura I la sostenibilitat! Us esperem a Banyoles!

Vilafranca del Penedés, Alt Penedès.  Reflexió i formació en Revolució Integral – Ecoxarxa Penedés. Pretenem debatre, documentar-nos i formar-nos col.lectivament en aquest marc, per a seguir construïnt el món millor que volem i determinar les proximes passes a curt termini com a individuus i col.lectiu. Portes obertes a tothom al C/ Martorell, 28, a partir de les 20:00, porteu sopar de traje.

Múrcia. Xerrada e informació sobre cooperativisme i Revolució Integral.  Divendres 15 i diumenge 17. Xerrada de la Cooperativa Integral Murciana a l’Ítaca divendres a les 20.30h. Diumenge taula informativa al Garruchal de Cooperativa integral murciana i l’associació Truekesintruko.

Oviedo. Primera jornada per la Revolució Integral. Dissabte 16. Al local Cambalachel cel·lebrarem l’aniversari del Rebel·leu-vos!, farem presentació del projecte Integra Revolucio, de la campanya Remou els teus diners i de la campanya de Desobediència Fiscal 2013, donarem suport a Enric Duran i mostrarem les opcions i eines de la Cooperativa Integral Asturiana.

 

This post is also available in: Spanish

Comments

  1. xevi says:

    Enric lliure. Korruptes i repressors a la garjola

Speak Your Mind

*