Publicat l’epíleg de l’Economia no existe que em va dedicar Antonio Baños.

He afegit a l’ arxiu d’articles del meu blog, l’epíleg del llibre “La economia no existe” d’Antonio Baños, que amb el títol “El Centinela insomne” em va dedicar a l’abril del 2009 quan jo estava en presó provisional; fent memòria de l’època d’activisme que vam compartir junts entre el 2001 i el 2003.

El podeu trobar també aquí: https://enricduran.cat/?attachment_id=69188

De fet ja a l’octubre del 2008 en Baños m’havia avisat de la intenció de dedicar a la meva història amb els 39 bancs, entre 10 i 30 pàgines del seu llibre, però més tard em va informar que hi havia hagut de renunciar perquè per qüestions pressupostaries el llibre s’havia reduit a la meitat. Finalment però, em vaig assabentar que coincidint amb la meva estancia en la presó, “La economia no existe” m’havía dedicat l’epíleg, concretament en les pàgines 223 a 230.

Recordant un passat en que cap polític en actiu va gosar donar-me suport públic, no deixa de ser reconfortant que un vell amic de l’activisme que és va mullar com a periodista en un moment tant delicat per mi, tingui ara un paper tant destacat en aquestes properes eleccions catalanes.

I que consti que la meva campanya pel 27S, no serà cap altra que la de sempre: #RetornEnLlibertat #Desobediencia #Autogestió.

Estigueu pendents que l’ingredient més concret d’aquesta campanya, arriba en dos dies….

This post is also available in: Spanish

Speak Your Mind

*