Presentem Dark Wallet. El projecte per un bitcoin més anònim i segur, que s’està desenvolupant al hacklab de Calafou.

Fa uns dies, s’ha començat a difondre públicament el projecte “dark wallet” pel bitcoin.

Consisteix en una bitlletera via web vinculada a una implementació independent de bitcoin que incorporarà mesures afegides de privacitat i seguretat a la xarxa dels usuaris.

Està promogut pel col·lectiu unSYSTEM que té en el hacklab de Calafou, el seu centre neuràlgic en l’actualitat. Es tracta d’un espai de trobada que està servint perquè alguns dels desenvolupadors més experimentats de Bitcoin, coneguin de primera ma i participin de la quotidianetat de la CIC.

Els seus promotors compten amb el meu suport públic tal i com apareix en el web del projecte: https://darkwallet.unsystem.net/

Perquè els hi dono suport?

Dark wallet pretén posar eines senzilles al servei de qualsevol usuari, per protegir la nostra seguretat quan fem servir bitcoins.

Així, la seva tasca té l’objectiu de proporcionar un major nivell d’anonimitat i privacitat als usuaris de bitcoin; i a la llarga oferir a la xarxa eines per descentralitzar-ho totalment i superar qualsevol tipus de control i dependencia dels banc

Amb això es vol per un nou salt per defensar la llibertat d’expressió i la llibertat financera davant de les forces de dominació a nivell polític supranacional, portant el bitcoin més enllà del control de qualsevol estat o força repressiva, tot i els esforços que s’estan fent des del poder per controlar-lo.

Els que treballem per una revolució integral, basada en una organització social cooperativa i comunitària al marge dels Estats, tenim moltes eines en construcció per al nostre camí, algunes d’elles tenen la funció de protegir-nos com és el cas de Bitcoin.

Fa un dies Obama preguntava al CEO de Google si hi havia motius per preocupar-se amb els bitcoins. La nostra resposta és sí…

Més informació: https://darkwallet.unsystem.net

Cofinançament: http://www.indiegogo.com/projects/bitcoin-dark-wallet

* Es pot trobar més informació multilingüe sobre bitcoin cercant per Internet.

 

This post is also available in: Spanish, English, French

Comments

  1. joan says:

    Una gran iniciativa, deu ni do com es treballa a Calafou!

Speak Your Mind

*