Nou portal web de la Cooperativa Integral Catalana

webcicDes de fa un parell de setmanes el portal web de la CIC s’ha renovat de dalta a baix, entre les millores hi són la versió multilingüe completa en català i en castellà i una versió reduïda en anglés, que properament s’ampliarà a d’altres idiomes:

http://cooperativa.cat/el-web-de-la-cic-es-renova/

D’ençà del passat 10 de juny de 2013 el portal web i blog de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), cooperativa.cat, ha estat renovat de cap a cap, com potser ja haureu pogut comprovar. Aquesta renovació, que segueix la d’altres portals d’internet (com els de CASX o AureaSocial) respon al projecte emprès ara fa mig any des de la revifada Comissió de Comunicació, que hi ha dedicat multitud d’esforços i il·lusions.

El nou portal web i blog de la CIC és ara molt més útil, dúctil, fiable, social i estètic i permet, tant als editors, com als col·laboradors i als lectors una navegació més amable, lògica i flexible, a més de multitud de possibilitats (algunes de les quals encara per descobrir). Entre d’altres novetats, que tothom podrà anar esbirnant, ens permetrà de fer arribar el Butlletí de novetats de la CIC de forma més periòdica i ràpida. A banda de les edicions en català i castellà, també s’està preparant el portal web perquè es pugui llegir en anglès i francès.

Us demanem a totes i a tots que hi feu un tomb, que el mireu de dalt a baix i que ens reporteu les vostres impressions, suggeriments, etc., per manera que des de la Comissió de Comunicació puguem fer-nos una idea més clara i precisa de les inquietuds de tothom.

Igualment, us recordem que hi teniu les portes obertes per fer-nos arribar notícies, fotografies, vincle, informes…, que creieu d’interès, relacionats amb la CIC i amb els moviments afins, perquè siguin publicats al web (a través del correu comunicacio@cooperativaintegral.cat).

Moltes gràcies per la vostra atenció i suport.

This post is also available in: Spanish

Speak Your Mind

*