El projecte de cofinançament supera amb CoopFunding, el camí que va dur en el primer intent!

notfoundHan passat sis dies despres que el passat dijous 14 de març s’obrís a CoopFunding, la campanya “La desobediència no hi cap a la presó. Protegim la Revolució Integral. Amb dades d’avui mateix, ja hi han participat 70 persones i s’han superat els 3.300 euros que s’havien compromés en els sis dies que va estar activa la campanya en la plataforma anterior, aportacions que no es van poder arribar a dur a terme.

Des del Grup de suport a Enric Duran, volem agrair a totes les persones que feu possible el bon camí que esta tenint aquesta campanya a Coopfunding, un fet que demostra que és possible tirar endavant una plataforma des de l’autoorganització col·lectiva.

També, volem destacar com a novetat la inclusivitat d’aquesta plataforma de coofinanançament integral, ja que permet fer aportacions en moneda social, juntament amb diferents mecanismes de participació econòmica, que totes juntes estan deixant en minoria les targetes de crèdit, les quals predominen en la resta de portals de cofinançament col·lectiu.

Continuem construïnt empoderament!

>>> nou video >> nopodran des del Grup de Suport a Enric Duran

This post is also available in: Spanish

Speak Your Mind

*