El projecte “La desobediència no hi cap a la presó, protegim la Revolució Integral” es reobrirà a la plataforma Coopfunding.

Per causa d’un problema de comprensió de Verkami, en relació amb l’objectiu del projecte: “La desobediència no hi cap a la presó. Protegim la Revolució Integral”, aquesta plataforma va tancar divendres 8 de març de forma unilateral la campanya de cofinançament que hi estavem duent a terme.

Després que el mateix dia, al matí, informessin els mecenes que la raó del tancament era que nosaltres havíem canviat l’objectiu, amb un intercanvi via correu-e hem aclarit els fets, però alhora han confirmat que no podien assumir un projecte així. La de sota, és la carta que van enviar als cofinançadors, divendres a la tarda,

 

Benvolgut mecenes,

Ens posem de nou en contacte amb tu per tal de comentar-te el següent referent al projecte que hem tancat avui ‘La desobediència no hi cap a la presó; protegim la Revolució Integral’ i al qual havíeu aportat.

Voldríem aclarir que els impulsors del projecte no han realitzat cap canvi en els objectius del projecte tal i com hem dit en l’anterior correu, sinó que han estat conseqüents amb el que havien plantejat des del principi.

Verkami no va entendre els objectius plantejats i per això hem interpretat l’entrada al blog com un canvi de rumb. Demanem de nou disculpes a tots els que havíeu col·laborat a la campanya, però no podem assumir un projecte d’aquestes característiques.

Per a tots aquells interessats en seguir donant suport al projecte, podeu posar-vos en contacte amb info@enricduran.cat i us indicaran com podeu ajudar.

Salutacions,
L’equip de verkami”

 

Donades aquestes noves circumstàncies hem reaccionat ràpid i estem treballant per posar en marxa, de nou, de forma autogestionada, aquesta campanya de cofinançament col·lectiu. Per fer-ho realitzarem una preestrena del projecte de plataforma de cofinançament que CASX i la CIC han decidit tirar endavant plegats, amb el nom de Coopfunding. El projecte encara no està a punt, per això farem una versió molt provisional i limitada, però suficient per poder tirar endavant la necessitat urgent que s’ha plantejat.

Un logo provisional del projecte que estan desenvolupant CASX i la CIC

Un logo provisional del projecte que estan desenvolupant CASX i la CIC

 

Així, aquesta mateixa setmana esperem obrir de nou, gràcies a Coopfunding, el projecte: La desobediència no hi cap a la presó, protegim la revolució integral. Mantindrem la idea original, amb totes les recompenses incloses i amb la dificultat de no poder aprofitar la difusió d’una plataforma ja consolidada, però això sí, amb alguns avantatges: la campanya es podrà cofinançar encara que no s’arribi a l’objectiu previst en 40 dies i, a més, es podrà col·laborar des d’una gran varietat d’opcions de pagament, entre elles les monedes socials, de manera que serà una proposta de cofinançament molt més autònoma del sistema bancari de les que hem dut a terme fins ara.

Esperem comptar amb vosaltres per fer-ho possible!

This post is also available in: Spanish

Comments

  1. Beatriz Domínguez says:

    Flexibilitat, creativitat, capacitat de resoldre, sumatori d’esforços i recursos. Riquesa comunitària.

    Enhorabona!!

Speak Your Mind

*