Campanya a CoopFunding: queden 9 dies i suport a la Caixa de Resistència de Rereguarda en moviment.

Benvolguts, benvolgudes,

La Campanya “La desobediència no hi cap a la presó, protegim la revolució integral”, ha superat els dos terços de la seva primera fase i ara queden ja menys de 10 dies perquè conclogui.

Amb el final de la primera fase, caducaran algunes de les recompenses (cas del Manual de desobediència económica i l’estada a la 2a trobada de Cooperatives Integrals), i de cara a la segona fase seran substituïdes per d’altres que ja confirmarem.

Fins ara ja hi ha unes 100 persones cofinançadores de la iniciativa que aporten gairebé 5.000 euros dels 17.313 que hi ha com objectiu. Moltes gràcies a totes!

Podeu col·laborar-hi a http://www.coopfunding.net, la plataforma de cofinançament lliure i cooperatiu que es posarà en marxa en breu i que té aquesta campanya com a primer projecte abans de començar.

Volem aprofitar per comentar, com a novetat, que des del passat dijous 28 de març, Enric Duran ja ha presentat nou lletrat de la defensa, es tracta d’un advocat de la Comissió juridica de la Cooperativa Integral Catalana, acompanyat per altres membres de l’equip. Un cop la desígnia sigui ratificada pel tribunal es presentarà recurs a l’ordre de presó presentada per l’Audiència provincial i si aquest no s’accepta es presentarà un altre recurs: un recurs de nul·litat de les interlocutòries judicials realitzades de forma irregular des del 13 de febrer, data des de la qual no hi havia representant de la defensa, fins el passat dijous.

Recordem que es pot signar en contra de l’ordre de presó en aquest enllaç:

Recollida de signatures. Ni cerca, ni captura, ni presó per Enric Duran

També, tenim una altra novetat de la campanya: com que la xifra 17.313 euros estava plantejada tenint en compte el 5% que s’emportava la plataforma on havia d’estar el projecte inicialment i com que a CoopFunding no hi ha cap percentatge de comissió, el Grup de suport a Enric Duran ha valorat que aquest 5% (865,65 si s’arriba al total) se l’emporti un altre projecte relacionat amb la raó de ser d’aquesta campanya, i per aquest motiu s’otorgarà a la caixa de resistència contra la repressió que dinamitza la Plataforma Rereguarda en Moviment.

L’objectiu d’aquesta caixa de resistència és ser una eina solidària per a les persones que lluiten contra les injustícies que vivim actualment i que són reprimides pel govern: s’ha creat perquè ningú pugui sortir perjudicat per la repressió pel simple fet de no tenir diners o un espai polític de referència que pugui recolzar-lo. És una eina per al moviment en general i serveix perquè ningú no senti desprotegit a l’hora de participar en una manifestació o mobilització. Més info a:

http://rereguardaenmoviment.org/solidaritat/

Rereguarda en moviment neix, d’una banda, com a eina per a donar suport legal, econòmic i psicosocial a totes les represaliades i enfrontar els processos judicials presents i futurs, així com les derivacions psicològiques i socials inherents a la repressió, i, de l’altra, com a espai de confluència de les diverses sinergies sorgides de la societat civil amb l’objectiu de bastir propostes i portar a terme accions concretes encaminades a oferir una resposta clara i contundent a l’ofensiva repressiva, que ens afecta a tots i a totes. Les nostres armes són la solidaritat, el suport mutu, les veus, les places i els carrers. No tenim por, i no callarem!

(extracte del text ‘Qui som’: http://rereguardaenmoviment.org/qui-som/ )

RenM té l’adhesió de més d’una trentena d’entitats i s’organitza a través de comissions de comunicació, de caixa de resistència, de legal i de suport psicosocial als diferents casos de repressió perquè cap persona no estigui sola i per enfortir xarxes de solidaritat i suport mutu.

En l’actualitat està impulsant la campanya #NoEnsIdentifiquem http://www.noensidentifiquem.org/.

…En un sistema de garanties i de drets, el dret a l’anonimat, a no permetre intromissions gratuïtes de cap autoritat en l’esfera privada de les persones i, menys encara, en l’exercici de drets polítics fonamentals –reunió, manifestació i expressió– correspon a la ciutadania, al poble. Per autodefensa i per dignitat, diem prou. A partir d’ara ens neguem a identificar-nos!”

Més informació de Reraguarda en moviment a: http://www.rereguardaenmoviment.org

I després d’aquestes novetats, us continuem animant a difondre més que mai la campanya: “La desobediencia no hi cap a la presó, protegim la revolució integral”.

La llibertat d’un és la llibertat de totes!

Grup de suport a l’Enric Duran
http://www.enricduran.cat

This post is also available in: Spanish

Comments

  1. Beatriz Domínguez says:

    He cofinanciat en la 1ª fase fent una aportació (directament en AureaSocial) , però ningú m’ha dit rés de les “recompenses” i hi habia una cosa que m’interesaba molt… qué puc fer?
    Gràcies!!

Speak Your Mind

*