Avui fa 2 anys del no al judici, 2 anys del sí a la llibertat.

Fa 2 anys vaig deixar plantats als jutges, fiscalia i banca, representants de 3 dels estaments més corruptes i obsolets de la nostra època, que posant sota una catifa fosca, les vergonyes d’un sistema bancari indigne, pretenien condemnar uns fets aillant-los del seu context social, polític i económic.

Davant d’això la meva resposta va ser clara i planera: la desobediència és l’únic camí.

Ha passat de tot aquests 2 anys, i molt està servint per reafirmar que al vell règim li queden els dies comptats. Cada vegada més gent, arreu, es fa conscient que les nostres llibertats, els nostres drets no ens els donaran o retiraran unes autoritats per la força, sino que formen part de la nostra naturalesa com a humans.

I així com molts i moltes, segueixo, seguim, fent servir la nostra creativitat i determinació per construir el nou món, que deixarà enrera l’actual sistema caduc. Des de la llibertat, cap a la llibertat.

Com lliure que sóc, no espereu ara una acció temerària. No, no donaré al vell sistema il·legítim el poder de decidir sobre el meu cos. Ja no estem al 2009, ara és l’albada d’una altra època.

Sóc lliure i el temps juga al meu favor. I així, les peces del meu retorn es van posant en línea, una al costat de l’altra, per construir juntes el camí de tornada.

#Retornenllibertat no és doncs una crida per demanar la llibertat, sino per fer compatible el meu retorn amb la llibertat que duc a dins.

Pd1: Com a recordatori, el comunicat d’avui fa 2 anys: https://enricduran.cat/comunicat-denric-duran-davant-dun-judici-que-podria-esdevenir-una-farsa/

Pd2: Us deixo amb una imatge per anar preparant el terreny d’aquest retorn:

This post is also available in: Spanish, English

Speak Your Mind

*