Audio de l’entrevista sobre la CIC a “Error del Sistema – reiniciando”

Podeu trobar aquí l’enllaç a l’entrevista sobre la CIC

http://www.ivoox.com/18-02-14-enric-duran-y-la-coop-integral-temporada-audios-mp3_rf_2845747_1.html

Y aquesta és la seva introducció traduida:

” Avui aquesta amb nosaltres Enric Duran , és conegut per moltes accions , si , avui tenim amb nosaltres a una altra persona d’acció, no és un teòric de l’economia, ni de l’organització social , ni de les alternatives , tot això no només li és familiar , sinó que com diem va prendre acció , va treure del sistema una part elemental , els seus diners , això li va permetre iniciar una campanya informativa explicant entre altres coses , el funcionament dels bancs i la creació de diners, el pic del petroli , i una idea que avui és una realitat en diversos llocs d’Espanya . aquesta idea de societat on el suport mutu és el protagonista , es diu Cooperativa Integral Catalana . Enric és fundador d’aquesta idea que com podem veure és una realitat .
Avui a Catalunya on va néixer, milers de persones estan treballant en xarxa amb monedes complementàries i sobretot amb la idea d’una societat més justa .

Ens explica el seu estat legal, quuan podrà tornar a Espanya .
Les noves iniciatives que s’estan preparant a la CIC .
Ens explica de quina manera nosaltres podem iniciar una Coop . Integral .
I des de l’experiència de ser-ne creador , com aquesta idea pot ser una resposta per a molta gent , que avui no troba solució dins del sistema excloent en què ens trobem “

This post is also available in: Spanish

Speak Your Mind

*